Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) anunță lansarea noului său site web, elaborat în cadrul reorganizării instituției. Disponibil acum pe domeniul cned.gov.md, noul site web reprezintă o platformă modernă și ușor accesibilă pentru toți cei interesați de activitatea CNED.

 

Inspirat de succesul recent al portalului electronic al Guvernului Republicii Moldova, CNED și-a propus să ofere un design aerisit și ușor de citit, adaptat la nevoile utilizatorilor săi. Interfața intuitivă a noului site web asigură un acces rapid și eficient la informațiile relevante despre eficiență energetică, surse de energie regenerabilă, dar și proiectele implementate de CNED. Utilizatorii pot naviga cu ușurință și pot accesa informații esențiale despre energia durabilă și activitatea CNED.

 

Noul site web oferă instrumente informaționale avansate și resurse de înaltă calitate, care să îi ajute pe utilizatori să înțeleagă mai bine importanța energiei durabile și impactul activităților CNED.

 

Prin intermediul opțiunii corespunzătoare, utilizatorii vor avea posibilitatea de a participa la procesul decizional și de a-și exprima opiniile și sugestiile lor cu privire la energia durabilă și politica sectorială.

 

Pentru mai multe informații și pentru a explora noul site web al Centrului Național pentru Energie Durabilă, vizitați https://cned.gov.md/

 

Menționăm, că pagina web este în proces de dezvoltare, iar în cazul în care întâmpinați dificultăți de navigare, vă îndemnăm să veniți cu propuneri de îmbunătățire.