20 iunie, Chișinău. Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea challange-ului ,,CoolEnergyDance”. Proiectul este finanțat de către Facilitatea Globala de Mediu (GEF) prin intermediul Organizației Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială și implementat la nivel național de către Agenția pentru Eficiență Energetică.

Doritorii de a participa în cadrul provocării “CoolEnergyDance” sunt încurajați să filmeze un scurt filmuleț, în care repetă mișcările de dans prezentate de către un dansator/coregraf în videoclipul promo, cu scopul de a promova Eco Energia. Sarcina este de a repeta mișcările de dans exact ca în videoclipul promo, manifestând creativitate și originalitate. Videoclipurile trebuie să îndeplinească următoarele reguli: Format: acceptate de telefoanele Android, iPhone (MP4, AVI, MKV, MOV, M4V, WMV, 3GP, FLV); Lungime: cca 30 secunde; Orientare: vertical; Utilizarea aceluiași sunet pe fundal (background sound); Utilizarea hashtag-urilor #coolenergydance și #moldovaecoenergetica.

Participanții vor posta videoclipurile pe paginile personale de Facebook și Instagram, utilizând hashtag-urile menționate mai sus până pe data de 20 iulie 2022. Videoclipurile care vor îndeplini toate instrucțiunile vor ajunge în etapa finală. La etapa dată, câștigătorul provocării va fi ales prin intermediul aplicației Random (aplicație online de selectare la întâmplare).

Fii cool și promovează cu noi Energia ECO.

Pentru a accesa video promo, accesați:

https://www.youtube.com/watch?v=vR5SBGtGRJQ&ab_channel=AgentiapentruEficientaEnergetica

Menționăm, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.