02 iunie, Chișinău. În contextul campaniei de informare privind eficiența energetică în IMM-uri, Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea ghidului ,,Eficiența energetică în întreprinderi”, care vine cu argumente pentru sporirea eficienței energetice în companii.

Pentru ca eficiența energetică a companiei să funcționeze pe termen lung, problema energetică trebuie să devină o preocupare cotidiană. Eficiența energetică în IMM-uri înseamnă planificarea, implementarea și monitorizarea în mod conștient și continuu a măsurilor pentru îmbunătățirea constantă a activității energetice. Oferă un control mai bun asupra consumului de energie și oferă mai multe posibilități companiei.

Pentru a accesa ghidul, vedeți linkul de mai jos:

https://aee.gov.md/storage/publicatii/IMM/32.%20brosure_A5_Eficienta%20energetica%20in%20intreprinderi.pdf

Reamintim, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.