Back Acasă Primele Noutate Workshop practic cu tema “Finanțarea europeana și cooperarea public privata”

Workshop practic cu tema “Finanțarea europeana și cooperarea public privata”

În data de 07.06.2018, în cadrul EU Sustainable Energy Week (EUSEW) 2018, Agenția pentru Eficienta Energetica în parteneriat cu ASPIRE va organiza un workshop practic cu tema “Finanțarea europeana și cooperarea public privata”.
Obiectivele workshop-ului:
- Prezentarea informației practice privind accesul la finanțare pentru companiile private din Republica Moldova;
- Elaborarea propunerilor de proiecte pentru apelurile ASPIRE;

A.SPIRE este o asociație internațională lansata ca parte a programului-cadru Horizon2020 pentru a reprezenta sectorul privat.
Misiunea A.SPIRE este de a asigura dezvoltarea tehnologiilor și a celor mai bune practici care ar contribui la eficientizarea proceselor de producere în industrie.
Experții prezenți la acest workshop vor prezenta aspectele practice a apelurilor de proiecte ASPIRE utile pentru elaborarea cit mai eficienta a propunerilor de proiecte. Workshop-ul  se adresează reprezentanților sectorului public și privat, coordonatorilor (asistenților) de proiecte din cadrul ONG-lor precum și tuturor celor ce doresc sa dezvolte (implementeze) proiecte în cadrul instituțiilor în care își desfășoară activitatea. Participanții la acest workshop vor obține o perspectivă practică asupra aspectelor de baza în elaborarea propunerilor de proiecte pentru apelurile ASPIRE și H2020.

Rugăm toți doritorii de a participa la acest workshop sa se înregistreze în prealabil utilizând acest link  https://goo.gl/forms/lsBS0dGNbcTEUv6Y2 , aceasta va permite expedierea prezentărilor pe email pentru toți cei înscriși la eveniment.