Back Acasă Primele Noutate ELABORAREA PROGRAMELOR ȘI A PLANURILOR LOCALE DE ACȚIUNI ÎN DOMENIUL EFICIENȚEI ENERGETICE

logo

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2012, în incinta Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu adresa: or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, centrul de instruire, etajul 1 va avea loc instruirea managerilor energetici angajați în sectorul public.

Atelierul face parte dintr-un şir de activităţi desfăşurate de către Agenția pentru Eficiență Energetică şi Ministerul Economiei în vederea creării capacităţilor de management energetic pentru sectorul public. Atelierele I și II de instruire a formatorilor și a managerilor energetici pentru sectorul public au avut loc pe 25-27 septembrie și respectiv, pe 7-9 noiembrie 2012.

Atelierul este organizat în cadrul proiectului E&E Securitate Energetică Regională şi Dezvoltarea Pieţei/ Program SYNENERGY, cu sprijinul companiilor Engility (SUA) și Alianţa pentru Conservarea Energiei din (SUA) - implementatori ai proiectului; a Centrului pentru Eficienţă Energetică din Bulgaria (EnEffect) – expert internațional și a Alianţei pentru Eficienţă Energetică și Regenerabile (AEER) din Republic Moldova – expert și coordonator local.

La atelier au fost invitați managerii energetici care vor asista consiliile raionale în elaborarea programelor și a planurilor locale de eficiență energetică în conformitate cu prevederile Legii nr. 142 cu privire la eficienţa energetică.

Urmăriți materialele și rezultatele atelierului pe pagina web a Agenției pentru Eficiență Energetică.