Back Acasă Primele Noutate AGENȚIA PENTRU EFICIENȚĂ ENERGETICĂ A ÎNMÂNAT DIPLOME DE VOLUNTARIAT PENTRU STUDENȚII COLEGIULUI POLITEHNIC DI CHIȘINĂU

DSC 5356

Chișinău, 3 aprilie, 2015 – Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE) a înmânat diplome de voluntariat studenților de la Colegiului Politehnic, care s-au implicat activ în organziarea și desfășurarea Ceremoniei de Premiere Moldova Eco Energetică, ediția 2014.

Șeful serviciului monitorizare a eficienței energetice și surserlor de energie regenerabilă, domnul Ion Cozma, din cadrul AEE, a mulțumit voluntarilor pentru implicarea lor activă în activitatea Agenției.

Prin discursrul său, domnul Cozma a provocat tinerii la studierea aprofundată a domeniului de eficiență energetică și surse de energie regenerabilă. Acesta a încurajat studenții să participe la Competiția Națională Moldova Eco Energetică, ediția anului curent.

Totodată, în rândul tinerilor a fost organizat un mic concurs, câștigătorii căruia au primit câte un ”Ghid de Eficiență Energetică și Resurse Regenerabile”, pe care îl vor utiliza în procesul studiilor.

La rîndul său, reprezentanta Colegiului Politehnic, directorul adjunct pe instruire, doamna Lilia Grăjdianu, a apreciat gestul Agenției pentru Eficiență Energetică și a îndemnat tinerii să participe cît mai activ la evenimente de promovare a eficienței energetice și surselor de energie regenerabilă.