Back Acasă Primele Noutate PERFORMANȚA MATERIALELOR DE CONSTRUCȚIE ȘI AVANTAJELE ETICHETĂRII LOR

PERFORMANȚA MATERIALELOR DE CONSTRUCȚIE ȘI AVANTAJELE ETICHETĂRII LOR

logo

Agenţia pentru Eficienţă Energetică organizează în cadrul Expoziţiei naţionale universale „FABRICAT ÎN MOLDOVA" o masă rotundă avînd ca subiect “Performanţa energetică a materialelor de construcţie şi avantajele etichetării lor”.

Agenţia pentru Eficienţă Energetică are plăcerea să Vă anunţe despre organizarea a XII-a ediție a Expoziţiei naţionale universale „FABRICAT ÎN MOLDOVA", care se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 02 februarie 2013, la Chişinău, CIE "MOLDEXPO". "Fabricat în Moldova" este unul din principalele evenimente din sfera economică a țării și se desfășoară sub patronajul Guvernului Republicii Moldova. Expoziția "Fabricat în Moldova" are ca scop crearea condițiilor de lansare pe piața moldovenească a produselor competitive, sporirea investițiilor interne și externe, crearea unui climat economic favorabil. Expoziția "Fabricat în Moldova" este însoțită, în mod tradițional, de un vast program de afaceri, care permite valorificarea la maximum a oportunităților pentru dezvoltarea afacerilor. În cadrul manifestării se desfășoară diverse mese rotunde, prezentări de companii şi produse, seminare, conferințe, forumuri internaționale pe teme actuale din sfera cooperării comercial-economice.

În acest context, invităm agenții economici, instituțiile abilitate și ONG-urile de a participa la acest eveniment festiv în cadrul căruia Agenţia pentru Eficienţă Energetică organizează o masă rotundă avînd ca subiect “Performanţa energetică a materialelor de construcţie şi avantajele etichetării lor”, ce va avea loc pe 1 februarie 2013, ora 12:30, la Chişinău, CIE "MOLDEXPO".

Avînd în vedere că piața locală din Republica Moldova în domeniul eficienței energetice este în creștere și necesită o abordare complexă, Vă invităm să veniţi cu propuneri și schimb de păreri vis-a-vis de tematica sus menționată.

În mod cert, în cadrul mesei rotunde vor fi discutate şi aspectele ce ţin de implementarea programelor de finanțare acordate de donatori și Guvernul Republicii Moldova în domeniul eficienței energetice și performanței energetice a materialelor de construcție prezente pe piața din Republica Moldova, produse locale și importate.

Împreună putem susţine şi motiva cele mai notabile, inovative și ambiţioase inițiative în domeniul eficienţei energetice din Republica Moldova.

Agenții economici,institutii abilitate și ONG-uri interesate de a participa la masa rotundă din 1 februarie 2013, ora 12:30, la Chişinău, CIE "MOLDEXPO", pot confirma prezența printr-o scrisoare la numarul de fax (022) 311-001 sau prin poșta electronică: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , cu indicarea numelui persoanei/grup de persoane delegate ce va participa la masa rotundă.

Agenţia pentru Eficienţă Energetică.