Căutare - Contacte
Căutare - Articole
Căutare - Știri RSS
Căutare - Referințe
Back Acasă Primele Comunicat de Presă Curs de instruire pentru tehnicieni în domeniul sistemelor de certificare a eficienței energetice în UE

Curs de instruire pentru tehnicieni în domeniul sistemelor de certificare a eficienței energetice în UE

 

Agenția pentru Eficiență Energetică anunță concurs de selectare a 20 de tehnicieni pentru participare la un curs de instruire în cadrul proiectului “Sistemele de certificare și standardele de calitate a eficienței energetice în UE”.

Context:
Agenția pentru Eficiență Energetică implementează în perioada 2017-2018 proiectul “Sistemele de certificare și standardele de calitate a eficienței energetice în UE”. Proiectul își propune sa formeze un grup din 20 de persoane la cursuri de instruire pentru o durată totală de 119 ore, divizate în ore teoretice și practice, care vor avea loc atât în Italia, cât și în Moldova. 

Despre training:

Cursul de instruire este divizat în 3 faze, prima fază teretică va avea loc în Italia, în perioada martie - aprilie 2018, fazele practice 2 și 3 se vor desfășura în Moldova, în perioada mai - iunie 2018. 
Cursul de instruire va fi organizat în limba engleză. 

Specialiștii vor obține informații relevante privind:

·        Principiile eficienței energetice;

·        Cadrul normativ și legislația europeană;

·        Tariful și facilitățile pentru energia regenerabilă;

·        Analiza economiei și pierderile la consumul de energie;

·        Certificarea ISO 50001;

·        Balanța energetică.


Profilul candidaților:
Instruirea este destinată tehnicienilor care practică o activitate în sectorul energetic și, în special a energiei regenerabile.

Costuri:
Cursul de instruire este gratuit, materiale de instruire vor fi suportate de către organizatori. 

Criterii de selecție:
Candidații vor fi selectați în baza evaluării Curriculum Vitae și a unui interviu în limba engleză. Se recomandă candidaților să anexeze la Curriculum Vitae diplomele obținute anterior sau alte certificate ce confirmă nivelul de profesionalism.

Termenul limită de depunere a dosarului: 31 ianuarie 2018. Curriculum Vitae urmează a fi expediat la adresa:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoana de contact: Nicolae Soloviov, coordonator de proiect, tel./fax: (+373 022) 31-10-01 email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.