Căutare - Contacte
Căutare - Articole
Căutare - Știri RSS
Căutare - Referințe
Back Acasă Primele Comunicat de Presă ANGAJAȚII AGENȚIEI PENTRU EFICIENȚĂ ENERGETICĂ AU ÎNVĂȚAT CUM SĂ-ȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ PROCESELE DE MUNCĂ

ANGAJAȚII AGENȚIEI PENTRU EFICIENȚĂ ENERGETICĂ AU ÎNVĂȚAT CUM SĂ-ȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ PROCESELE DE MUNCĂ

DSC 1945
DSC 1949
DSC 1964
DSC 1968
DSC 1972
DSC 1973

Specialiștii Agenției pentru Eficiență Energetică au învățat cum să-și eficientizeze operațiunile de lucru și să monitorizeze mai inteligent implementarea Planului Național de Acțiuni în Domeniul Eficienței Energetice. Echipa agenției a participat astăzi, 3 noiembrie, la un curs de instruire în acest sens, susținut de expertul în energetică, Ilze Purina.

În timpul trainingului, specialistul a familiarizat angajații AEE cu Sistemul de Management al Calității ISO 9001. Acest sistem reprezintă un procedeu de conducere a unei organizații, orientat către client și respectarea tuturor cerintelor clientului.

Prin urmare, specialiștii agenției au aflat cum să implementeze acest standard internațional de calitate în cadrul AEE, ce mecanisme trebuie să conțină și la ce necesități să răspundă.

Totodată, Ilze Purina a venit cu unele sugestii de îmbunătățire a paginii web a AEE, care să conțină informație relevantă pentru agenții economici din domeniul energetic și autorităților publice locale. 

Un alt subiect al trainingului ține de monitorizarea eficienței proiectelor investiționale și obținerea finațării pentru acestea.

Menționăm că, seminarul a avut loc în cadrul Proiectului ”Suport pentru modernizarea sectorului energetic în Republica Moldova”. În cadrul acestui proiect Agenția pentru Eficiență Energetică și Fondul pentru Eficiență Energetică beneficiază de asistență pentru a implementa directivele europene în domeniul energetic.