Căutare - Contacte
Căutare - Articole
Căutare - Știri RSS
Căutare - Referințe
Back Acasă Primele Comunicat de Presă PRODUCĂTORII COMBUSTIBILULUI DIN BIOMASĂ SOLIDĂ PARTICIPĂ LA UN TRAINING DE PROJECT MANAGMENT CU ILIA KLEIMAN, EXPERT CERTIFICAT DIN GERMANIA

PRODUCĂTORII COMBUSTIBILULUI DIN BIOMASĂ SOLIDĂ PARTICIPĂ LA UN TRAINING DE PROJECT MANAGMENT CU ILIA KLEIMAN, EXPERT CERTIFICAT DIN GERMANIA

DSC 5107

24 Martie 2015: Agenția pentru Eficiență Energetică în scop de instruire și calificare vine cu un apel către producătorii de biocombustibili Beneficiari în cadrul “Programului de susţinere şi dezvoltare a sectorului producerii combustibilului din biomasă solidă”, de a participa la trainingul cu genericul “Project Management” condus de   dl. Ilia Kleiman (Germania),calificat de Uniunea Germană a experților în domeniul Managementul Calității și Organizarea Producerii.

Luând în considerație importanța și necesitatea unui management de proiect eficient în cadrul entităților de pe segmentul respectiv de piață și aprofundarea cunoștințelor în domeniu, aplicarea practicilor internaționale de realizare a proiectului la toate etapele lui, trainingul sus-menționat va fi foarte util pentru persoanele implicate în producerea combustibilului din biomasă solidă.


Trainingurile sunt organizate la data de 24 - 25 martie și 6 - 7 aprilie între orele 10:00-17:00. Instruirea va fi organizată la sediul Agenției pe str. Alecu Russo 1A, etaj 10, sala de ședințe. Atașat la mesaj găsiți programul trainingului, temele abordate și obiectivele propuse.

Agenţia pentru Eficiență Energetică are misiunea de a supraveghea evoluţia situaţiei în domeniul eficienţei energetice şi surselor de energie regenerabilă, de a asigura pregătirea şi prezentarea sintezelor programelor, evaluarea proiectelor investiţionale în domeniu, elaborarea proiectelor de acte normative, precum şi crearea unei baze informaţionale în domeniile sale de activitate.