Back Acasă Primele Comunicat de Presă PRIMA ȘEDINȚĂ A COMISIEI TEHNICE CU PRIVIRE LA EFECTUAREA AUDITULUI ENERGETIC A CASEI GUVERNULUI

IMG 0085

Astăzi, 18 ianuarie 2014 în incinta Agenției pentru Eficiență Energetică a avut loc prima ședință a Comisiei Tehnice cu privire la efectuarea auditului energetic a Casei Guvernului.

În cadrul primei ședințe a Comisiei Tehnice a fost discutat planul de acțiuni și șablonul de audit energetic ca re urmează a fi aplicat, definitivarea planului de acțiuni și alegerea președintelui Comisiei. Președintele, votat unanim, a fost ales Călin Negură. Prin urmare, membrii Comisiei Tehnice au venit cu propuneri pe marginea îmbunătățirii ți completării planului de acțiuni. Astfel, Prof. Valentin Arion a înaintat propunerea pentru a introduce în planul de acțiuni următoarea denumire “Justificarea tehnico – economică a măsurilor de Eficiență Energetică și Surselor de Energie Regenerabilă propuse”. Igor Zănoagă, expert UNIDO, a propus ca examinarea/inspectarea centralei termice a clădirii Guvernului să fie inclusă ca activitate separată.

Spre final, Dl Mihail Stratan a propus alegerea a trei vice-preşedinţi, astfel încât fiecare să fie responsabil pe unul din următoarele componente a raportului de audit energetic: partea termo-tehnică, partea electro-tehnică și partea economică.

Vice-preşedinţi ai Comisiei Tehnice responsabili de domeniile menționate mai sus, vor fi: Dl Constantin Țuleanu, responsabil de partea termo-tehnică; Dl Nicolae Mogoreanu - responsabil de partea electro-tehnică; Dl Valentin Arion, responsabil de partea economică;

Acceptarea tuturor propunerilor parvenite asupra planului de acțiuni prezentat în cadrul ședinței, efectuarea modificărilor necesare și expedierea repetată a acestuia în adresa tuturor membrilor Comisiei;

Următoarea ședință a Comisiei Tehnice urmează a fi organizată după necesitate, dar nu mai târziu de 31.01.2014.