Căutare - Contacte
Căutare - Articole
Căutare - Știri RSS
Căutare - Referințe
Back Acasă Primele Comunicat de Presă MESAJ DE MULȚUMIRE CĂTRE PARTICIPANȚII MOLDOVA ECO-ENERGETICĂ 2013

MESAJ DE MULȚUMIRE CĂTRE PARTICIPANȚII MOLDOVA ECO-ENERGETICĂ 2013

589 2381 img2

 

 

 Stimați participanți,

În această zi frumoasă vreau să Vă aduc cele mai sincere felicitări cu ocazia încheierii Concursului Național Moldova Eco-Energetică, ediția 2013. Iată că am ajuns deja și la finele numărului trei al acestui „Maraton”, avînd în spate două ediții de succes remarcabil. Ecourile edițiilor precedente și specificul ambițios al participanților nu s-a lasat a fi uitat nici pentru o clipă.

 În acest context, țin să Vă comunic că înaltele mele așteptări referitor la eveniment și proiecte, s-au adeverit. Aș putea să scriu o carte despre evenimentul dat. Totuși, las pentru o clipă edițiile trecute, și vreau să menționez că și în anul acesta am fost onorați cu proiecte exemplare, care mai devreme sau mai tirzîu vor servi ca o calauză pentru alți bravi și viitori campioni din sectorul eco-energetic.

Într-un final vreau să menționez că a spune „Mulțumesc” este un gest firesc. Deaceea, aduc cele mai cordiale mulțumiri tuturor participanților la Concurs și să-i încurajez pe cei, care tind să fie campioni pentru anul viitor.

"Împreună putem susţine şi motiva cele mai notabile, inovative și ambiţioase inițiative în sectorul energiei regenerabile şi eficienţei energetice din Republica Moldova."

 

Cele mai distinse sentimente,
Mihai Stratan
Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică